Expoelectric

Expoelectric, El punt de trobada del vehicle elèctric, és una iniciativa pionera que pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives que se celebraran a Barcelona.

L’objectiu d’Expoelectric és promoure l’estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana.

La iniciativa vol apropar a tota la família els beneficis de la utilització de transports elèctrics i sostenibles mitjançant diverses activitats programades durant tot el dia: zones lúdiques on conèixer i posar en pràctica les virtuts del transport sostenible, col·loquis per a informar-se dels avantatges dels vehicles i l’autoconsum elèctrics, o un espai on es recrea un habitatge interactiu i 100% eficient.

El TRAM és un transport públic 100% elèctric, és per això que participa en l’Expoelectric amb un espai per donar a conèixer el tramvia com a un transport eficient i sostenible:

- Què saps del TRAM?: Concurs interactiu amb premis per aquelles persones que demostrin tenir més coneixements sobre el TRAM.

-El Memory del TRAM: Joc de taula que consisteix en fer parelles i posar a prova el coneixement que es té sobre el tramvia.

- Munta el teu propi TRAM: Es repartiran retallables amb l’estructura d’un tramvia perquè el muntin els més petits i s’enduguin un record.

Galeria d'imatges