TRAM Barcelona Open - Fundació Johan Cruyff

TRAM col·labora, juntament amb "Step by Step", per segon any consecutiu amb la Fundació Johan Cruyff en el primer torneig internacional de tennis en cadira de rodes de Barcelona, que se celebra del 27 de juny a l'1 de juliol al Real Club de Polo.

La Fundació Cruyff posa a la joventut en moviment a través de l'esport. Se centra en realitzar projectes esportius per a infants amb discapacitat i dóna suport al projecte Weelchair Tennis Development Fund (WTDF) des de l'any 2003, pel qual s'ofereixen oportunitats a joves discapacitats en països subdesenvolupats.

L'eslògan del TRAM BARCELONA OPEN-Fundació Johan Cruyff torna a ser "Mou el límit". Els valors del torneig són: Superació, Esforç, Perseverança i Companyonia. El TRAM se sent molt identificat amb aquests valors i el fet de ser el transport públic més accessible fa que la col·laboració tingui tot el sentit.

Durant els cinc dies del TRAM BARCELONA OPEN-Fundació Johan Cruyff hi haurà 40 jugadors i jugadores de 16 nacionalitats diferents, repartits en dos quadres de competició: femení i masculí.

El Real Club de Polo també n'és col·laborador i cedeix tots els seus espais gratuïtament als jugadors i obre les seves portes a tota la ciutadania que vulgui visitar les instal·lacions i gaudir de la força que transmeten tots els jugadors i jugadores de tennis en cadira de rodes. Una experiència realment enriquidora per a tothom.